Bouw

Zowel voor kantoorgebouwen, woningen, industriële en commerciële gebouwen of gebouwen voor dienstverlening zoals logistieke centra, hotels, rusthuizen, servicewoningen, kinderdagverblijven, scholen of auditoria, verzekeren wij aan al onze projectpartners een samenwerking op basis van knowhow en expertise en dat wij alles in het werk zullen stellen om hun projecten tot in de perfectie uit te voeren.

Renovatie

Wij beschikken over een ruime ervaring op het vlak van renovatie, verbouwing of uitbreiding van alle soorten gebouwen. Ongeacht of ze helemaal leeg staan of in gebruik zijn (ziekenhuizen, scholen, grote sociale wooncomplexen), kunt u altijd vertrouwen op onze deskundigheid en knowhow.

Erfgoedrestauratie

Dankzij onze unieke expertise in restauratie van monumenten – al dan niet beschermd – , in openbaar of privébezit, garanderen wij een absolute kwaliteitsservice op het gebied van restauratie. Onze talrijke gepassioneerde lokale ambachtslieden, zoals steenhouwers, houtbewerkers, siersmeden, timmerlieden en tal van andere ambachten, leveren kwaliteitswerk af dat beantwoordt aan de strenge eisen bij de restauratie van een beschermd gebouw, maar met gebruik van innovatieve technologieën op het vlak van energie en duurzaamheid. 

Speciale technieken

Dankzij onze nieuwe afdeling MULTITEC is ons expertiseniveau verruimd en vormt een aanvulling op onze bouwactiviteit. Onze specialisten op het vlak van sanitair, ventilatie, verwarming en airconditioning staan steeds open voor de noden van onze partners.