SOCATRA algemene bouwonderneming

SOCATRA is een algemene onderneming opgericht in 1967. De onderneming is actief op het gebied van bouw, renovatie en civiele techniek. Onze onderneming heeft veel referenties in zowel de privé sector en alsook inzake openbare aanbestedingen.

Naast zijn ruime ervaring in nieuwbouw met name in de residentiële bouw en prestige kantoren (ambassade, bank, advocatenkantoor, enz..)heeft het bedrijf een grote deskundigheid verworven op het gebied van renovatie en in het bijzonder in ingewikkelde verbouwingen of uitbreidingen van gebouwen op bezette locatie (zoals ziekenhuizen, scholen, sociale wooncomplexen).

SOCATRA is ook actief in de verwezelijking van hotels en winkels /retail.

Het bedrijf geniet van synergiën met haar verbonden ondernemingen op het gebied van promotie en ontwikkeling van privé eigendom of PPS (Publiek Privé Samenwerking). Het bedrijf heeft een aanzienlijk deel van zijn omzet verkregen door aanbestedingen / of wedstrijden in de vorm van conceptie-realisatie in samenwerking met een architektbureau.

Het bedrijf telt ongeveer 175 werknemers (met eigen personeel voor de ruwbouw) en heeft een gemiddelde omzet van bijna 30 miljoen euro.